top of page
1C33F0D0-5581-4C0B-9DA1-CD4F1C6FE4E9.jpe

Kiropraktikko

Kristian Ekström

Minulla on kiropraktikkona 20 vuoden kokemus kivunhoidosta ja ihmisten hyvinvoinnin tukemisesta asiakas- ja asiantuntijatyössä. Kiropraktikoksi olen kouluttautunut South Walesin yliopistossa Isossa-Britanniassa. 

Minulle jokainen potilas on yksilö, jonka elämää kipu voi vaikuttaa monin eri tavoin ja siksi katson tilannetta aina kokonaisuutena, enkä pelkkänä kipualueena.  


Nykytietämyksen mukaan kipuun voikin vaikuttaa fyysisten ongelmien lisäksi myös monenlaiset muut tekijät, kuten ihmisen hyvinvointi, yleisterveys, fyysinen kunto, uni, stressi ja elintavat. Siksi tarjoan kokonaisvaltaista hoitoa, joka sisältää tarkan tilanteen kartoituksen lisäksi tarvittaessa ohjeistusta fyysisissä harjoitteissa ja elintavoissa. 

 

Ikään tai elämäntilanteeseen katsomatta autan kaiken ikäisiä ihmisiä kivuttomamman arjen ja paremman hyvinvoinnin  saavuttamiseksi. Liikuntaa harrastavista minulta hakevat apua niin kuntoilijat kuin kilpaurheilijatkin.

 

Olen kirjoittanut kirjan Simply Well – Neljä askelta terveyteen (Tammi, 2014). Kirjan pääaiheina olivat stressi ja hyvinvointi sekä näihin liittyen uni/lepo, liikunta, mieli ja ravinto. Kirjastani on myös ilmestynyt englanninkielinen ja uudistettu versio nimeltä Stronger Me – 32 Steps to Building Better Health and Resilience to Everyday Stress. Sain myös kunnian olla mukana kirjoittamassa elintavoista ja kivusta moniammatilliseen Ammattilaisen kipukirjaan (VK-Kustannus, 2020). Ammattilaisen kipukirja on ilmestynyt myös saksaksi.

 

Muihin kirjoituksiini voit tutustua blogissani osoitteessa www.kristianekstrom.fi. Uusimmat tekstit löydät kuitenkin Helsinki Kiropraktiikan blogista.

bottom of page