top of page

URHEILIJAT JA NUORET

Urheilijoillakaan ongelmat eivät aina ilmene pelkkänä kipuna. Hoitoa vaativa vamma tai tila saattaa ilmetä esimerkiksi liikkeen tuottamisen vaikeutena, suorituskyvyn alenemisena, heikkona lihasten aktivoitumisena, hitaana palautumisena, koordinaation häiriöinä tai suorituskyvyn heikkona edistymisenä. Usein kipua tai oireita näissä tapauksissa ei ole laisinkaan. 

 

Viimevuosina moni perusliikkujista olympiaurheilijoihin ovatkin huomanneet kiropraktiikan tuoman edun suorituskyvyn parantamisessa ja loukkaantumisten ehkäisemisessä. Toki kehon hyvä toiminta on yhtä tärkeää myös kaikille muillekin hyvän terveyden ylläpitämiseksi.

Suorituskyvyn parantaminen onkin monen huippu-urheilijan ja arkiliikkujan tavoite hoitoon hakeutuessa. Vastaanotolle tullaan ilman tiedostettuja oireita ja tarkoitus on maksimoida vartalon suorituskykyä. Usein olemme huomanneet hoidon lisäävän kestävyyttä, koordinaatiota, tasapainoa, nopeutta, voiman- ja liikkeentuoton helppoutta tai nopeutuneita reaktioaikoja. 

Onkin ollut ilo työskenellä monien eri urheilulajien edustajien kanssa ja auttaa heitä tehostamaan suoritusta ja saavuttamaan päämääränsä. Muutamia huippu-urheilijoita, jotka ovat käyttäneet kiropraktiikkaa apunaan harjoittelussa: Dan O’Brian, Tiger Woods ja Carl Lewis. 

 

Hoidamme arkiliikkujia ja urheilijoita joka viikko.

Nuoret

Nuorten ongelmia voi olla vaikeata huomata, koska he eivät välttämättä osaa itse niitä tunnistaa. Oireet saattavat ilmetä usein esimerkiksi kasvukipuina sekä ärtyneisyytenä tai nukkumisongelmina. Nuoret ovat aivan yhtä alttiita samoille ongelmille kuin aikuisetkin. Siksi on tärkeää, että myös heidän tuki- ja liikuntaelintensä vaivat selvitetään.

Mikäli et tiedä voiko hoidosta olla apua teidän perheessä, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme!

bottom of page