MITEN KIROPRAKTIKON HOITO ETENEE?

Soita: 040 4151 611

Kysy myös akuuttiaikoja

Useimmat jännittävät hoitoon tulemista, koska eivät oikein tiedä miten kiropraktikko hoitaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jännittää. Tutkimuksen ja hoidon aikana pidämme sinut ajantasalla siitä mitä hoito sisältää ja mitä seuraavaksi tapahtuu. 

ENSIMMÄINEN KÄYNTI (SISÄLTÄÄ HOIDON)

Ensimmäisen käynnin aikana käymme läpi yhdessä ongelmasi, siihen liittyvät huolet sekä terveyshistorian. Teemme myös tarvittavat ortopediset, neurologiset ja kiropraktiset tutkimukset. Tutkimusten aikana kuulet mahdollisista löydöksistä. Kerromme myös mitä ensimmäisen hoidon aikana tapahtuu. Tarkoituksemme on kertoa sinulle tilanteestasi ja auttaa sinua palauttamaan kehosi normaalia toimintaa ja näin tehokkaasti vähentää ongelmiasi. Mikäli tarpeellista ohjaamme sinut jatkotutkimuksiin.

TOINEN KÄYNTI

Toisen käynnin yhteydessä kuulemme vointisi ja hoidamme sinut tämän mukaisesti. Tämän jälkeen kerromme sinulle hoitosuunnitelma vaihtoehdoista. Hoitosuunnitelma-vaihtoehdot kuultuasi voit itse vaikuttaa hoitoosi. Jos hoitoa jatketaan, sinä valikoit tavoitteittesi mukaisen suunnitelman ja jatkamme hoitoa eteenpäin yhteisellä päämäärällä.

 

Tervetuloa hoitoon rennoin mielin : ) 

Copyright Helsinki Kiropraktiikka   I   Runeberginkatu 8 C 17 Helsinki   I   0404151611

blogi: www.kristianekstrom.com

  • Facebook - White Circle